Image of JoAnne Webster
  • Name:  JoAnne Webster
    Phone:  817-547-3544
    E-mail:  
    Conference Time:  1:40-2:30
     
    Class Schedule

     

    8:00- 8:10           arrival (10 minutes)

    8:10-8:20            announcements

    8:20-8:50            W.I.N. (30 minutes)

    8:50-10:20          Reading (90 minutes) *include Social Studies

    10:20-11:05        Writing (45 minutes) *include Social Studies

    11:05-11:35        Recess, restroom break & Read Aloud

    11:37-12:07        Lunch  (30 minutes)

    12:15-12:45        Math Lesson (30 minutes)

    12:45-1:30          Science (45 minutes)

    1:30-1:40            Social Studies (10 + included time)

    1:40-2:30            Specials -Computer Lab, P.E., Music

    2:30-3:15            Math Workshop

    3:15-3:20            Launch and Dismissal

    3:25                    Dismissal

    Library:  Wednesday  10:45-11:30